isoftware Co. τεχνολογίας, που περιορίζεται

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓραφείο 2011 της MAC

Σπίτι και επιχείρηση του Microsoft Office 2011 για τη MAC για τη σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση της Mac - άδεια

καλής ποιότητας Παράθυρα 7 υπέρ κλειδί cOem για τις πωλήσεις
αγοράστε την έγκυρη Microsoft Visio που η τυποποιημένη SP1 του 2010 άδεια είναι μεγάλη. Είμαι πολύ ευτυχής με την υποστήριξη και το προϊόν, το οποίο λειτουργεί τέλεια.

—— Joseph Murry

πωλητής εμπιστοσύνης, πολύ καλή υπηρεσία

—— Andrew Martin

εργασμένες κλειδί ευχαριστίες προϊόντων

—— Michael Dunn

Είμαι Online Chat Now

Σπίτι και επιχείρηση του Microsoft Office 2011 για τη MAC για τη σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση της Mac - άδεια

Κίνα Σπίτι και επιχείρηση του Microsoft Office 2011 για τη MAC για τη σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση της Mac - άδεια προμηθευτής
Σπίτι και επιχείρηση του Microsoft Office 2011 για τη MAC για τη σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση της Mac - άδεια προμηθευτής Σπίτι και επιχείρηση του Microsoft Office 2011 για τη MAC για τη σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση της Mac - άδεια προμηθευτής Σπίτι και επιχείρηση του Microsoft Office 2011 για τη MAC για τη σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση της Mac - άδεια προμηθευτής Σπίτι και επιχείρηση του Microsoft Office 2011 για τη MAC για τη σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση της Mac - άδεια προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Σπίτι και επιχείρηση του Microsoft Office 2011 για τη MAC για τη σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση της Mac - άδεια

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: -
Αριθμό μοντέλου: W6F-00198

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 100pc
Συσκευασία λεπτομέρειες: -
Χρόνος παράδοσης: 24hours
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000PC την εβδομάδα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: γραφείο για το σπίτι και την επιχείρηση 2011 της Mac Τύπος προϊόντος: Χορήγηση αδειών λογισμικού
Γλώσσα που υποστηρίζεται: Αγγλικά Πλατφόρμα που υποστηρίζεται: MAC
Τύπος αδειών: Άδεια

Περιγραφή

Σπίτι και επιχείρηση του Microsoft Office 2011 για τη MAC για τη σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση της Mac - άδεια

Microsoft Office για το σπίτι και την επιχείρηση 2011 της Mac - άδεια

Το γραφείο το 2011 για το σπίτι της Mac & η επιχείρηση μεταφορτώνουν την άδεια

Αυτή η single-user άδεια για το σπίτι και την επιχείρηση το 2011 του Microsoft Office για Macs περιέχει όλα που χρειάζεστε για την παραγωγική επεξεργασία κειμένου, την αναγραφή στοιχείων, την παρουσίαση και την επικοινωνία. Έρχεται με το Microsoft Word το 2011, το Microsoft Excel το 2011, το Microsoft Outlook το 2011, τη Microsoft PowerPoint το 2011 και τον αγγελιοφόρο για τη Mac 8, έτσι μπορείτε αποτελεσματικά να εργαστείτε χωρίς ραφή επικοινωνώντας με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Αυτό το γραφείο για την ακολουθία της Mac έρχεται επίσης πρότυπα με την πρόσβαση στα παράθυρα ζωντανό SkyDrive, η οποία σας αφήνει να εργαστείτε on-line από ουσιαστικά οπουδήποτε.

 

Η έκδοση σπιτιών και επιχειρήσεων είναι μια βελτίωση από το σπίτι του Microsoft Office το 2011 και την έκδοση σπουδαστών. Εκτός από το βασικό Microsoft Office Word για τη Mac, το PowerPoint για τη Mac, το Excel για τη Mac, και τον αγγελιοφόρο για τη Mac, αυτό το πακέτο περιλαμβάνει επίσης την προοπτική για τη Mac.

 • Microsoft Word 2011

Το Microsoft Word για το πακέτο σπιτιών και επιχειρήσεων γραφείων το 2011 χαρακτηρίζει την άποψη σχεδιαγράμματος έκδοσης. Είναι ένας συνδυασμός των βασικών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων του Microsoft Word και ενός νεώτερου και πολύς-βελτιωμένου περιβάλλοντος επιτραπέζιου εκδοτικού συστήματος. Το σχεδιάγραμμα έκδοσης επιτρέπει σε σας για να έχει έναν προσαρμοσμένο χώρο εργασίας που σχεδιάζεται για να απλοποιήσει τα σύνθετα σχεδιαγράμματα. Με το σχεδιάγραμμα έκδοσης, τα σχεδιαγράμματα είναι τώρα ευκολότερα να συρουν και να μειωθούν.

Οι οπτικές μορφές είναι επίσης ένα νεώτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Microsoft Word του πακέτου σπιτιών και επιχειρήσεων γραφείων το 2011. Οι μορφές μπορούν να σας βοηθήσουν εκτός από το χρόνο κάνοντας τα έγγραφα να φανείτε επαγγελματικούς με τη συνεπή μορφοποίησή της που είναι επίσης εύκολο να ισχυθεί. Αριθμεί το χρώμα που κωδικοποιείται και οδηγοί ύφους που μπορούν σαφώς να σας παρουσιάσουν όπου κάποιοι ένα ύφος παραγράφου εφαρμόστηκαν. Οι άμεσοι σχηματοποιώντας οδηγοί επίσης αμέσως δίνουν έμφαση στο κείμενο που δεν ακολουθεί το ύφος του Word σε λειτουργία.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα άποψης πλήρης-οθόνης σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσει σε ένα ορισμένες έγγραφο και μια τίποτα άλλο. Μπορείτε να επιλέξετε τα ακριβή εργαλεία που πρέπει να προσαρμόσετε εύκολα το χώρο εργασίας σας με τις διάφορες επιλογές υποβάθρου και τα διαφορετικά γυρίζοντας αποτελέσματα σελίδων όταν είστε στον τρόπο ανάγνωσης.

 • Microsoft Excel 2011

Το Microsoft Excel έχει βελτιώσει τους πίνακες του Excel για το πακέτο σπιτιών και επιχειρήσεων γραφείων το 2011. Περιλαμβάνει τον πίνακα άξονα που μπορεί να παραγάγει τα διαισθητικά εργαλεία που είναι εύχρηστη και βελτιωμένη και άψογη συμβατότητα διαγώνιος-πλατφορμών για την πολύς-βελτιωμένη διαχείριση δεδομένων.

Το νέο το χαρακτηριστικό γνώρισμα Sparklines του Excel το 2011 δημιουργεί μια οπτική σύγκριση κατά εξέταση των πολυάριθμων κομματιών των στοιχείων. Αυτό γίνεται με τα μικροσκοπικά διαγράμματα που βρίσκονται σε ένα ενιαία κύτταρο και ένα δικαίωμα φύλλων εργασίας εκτός από τα στοιχεία.

Η υπό όρους μορφοποίηση αλλάζει επίσης τα σχήματα περιεκτικότητας σε κύτταρα βασισμένα στα ειδικά κριτήρια που θέτετε. Αυτό προσθέτει τα πλούσια visuals στο φύλλο εργασίας σας που μπορεί να δημιουργήσει τα σημαντικότερα αποτελέσματα χωρίς να πρέπει να ξοδευτεί τόσος χρόνος με το χέρι να δείξει τα σημεία κλειδί στα στοιχεία σας.

 • Microsoft PowerPoint 2011

Το νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα της Microsoft PowerPoint το 2011 είναι η ραδιοφωνική μετάδοση Slideshow που επιτρέπει σε σας για να κάνει τη ζωντανή επίδειξη χωρίς να πρέπει να αφεθεί το γραφείο σας. Αυτό κάνει τη ραδιοφωνική αναμετάδοση του slideshow σας ακόμη και στα μακρινά ακροατήρια πολύ ευκολότερα.

Χαρακτηρίζει επίσης ένα Embed και σχήματος χαρακτηριστικό γνώρισμα κινηματογράφων που προσαρμόζει την εμπειρία κινηματογράφων σας το ίδιο στο πρόγραμμα του PowerPoint το 2011. Δημιουργεί τους καλύτερα ακουστικούς και τηλεοπτικούς ελέγχους χωρίς την ανάγκη να ρυθμιστούν και να προστεθούν περισσότερα αρχεία.

Η μετάβαση φωτογραφικών διαφανειών και το χαρακτηριστικό γνώρισμα ζωτικοτήτων για το PowerPoint το 2011 μπορούν να φέρουν τις φωτογραφικές διαφάνειες στη ζωή με τις βελτιωμένες ζωτικότητες και τις μεταβάσεις της. Υπάρχουν επίσης προστιθέμενα τρισδιάστατα αποτελέσματα και περισσότερες πορείες κινήσεων.

Η άποψη παρουσιαστών του PowerPoint το 2011 βελτιώνεται επίσης με τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως οι πολλαπλάσιες επιτροπές που σας παρουσιάζουν αυτό που είναι επάνω επόμενο και σημειώσεις έτσι μπορείτε εύκολα να είστε στον έλεγχο της παρουσίασης φωτογραφικών διαφανειών σας.

 • Microsoft Outlook

Αυτό που κάνει το πακέτο σπιτιών και επιχειρήσεων του Microsoft Office το 2011 διαφορετικό και που βελτιώνεται από άλλους είναι το Microsoft Outlook που συνδέεται με το. Αυτό αντικαθιστά οποιοδήποτε ταχυδρομείο app σε ένα σύστημα.

Το Microsoft Outlook έχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα συνομιλιών που παρακολουθεί ευκολότερη των συζητήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με την ομαδοποίηση των σχετικών ηλεκτρονικών ταχυδρομείων και τη μετατροπή του σε ενιαίο στοιχείο γραμμών. Οι ενοποιημένοι φάκελλοι κρατούν επίσης τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία από τους πολλαπλάσιους απολογισμούς σε μόνο έναν φάκελλο μαζί με όλα τα σταλμένα αρχεία.

Περιλαμβάνει επίσης μια προοπτική εισαγωγών για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα παραθύρων όπου μπορείτε να εισαγάγετε τα αρχεία παραθύρων σας που βασίζονται σε .pst. Η προοπτική το 2011 επίσης χαρακτηρίζει την ημερολογιακή πρόβλεψη, τη δυναμική ξαναπαραγγελία, και την έκδοση εικόνων που το καθιστούν ευκολότερο να μοιραστούν το μέσο-πλούσιο είδος εγγράφων.

Ένα γρήγορο βλέμμα:

 

Το γραφείο το 2011 για το σπίτι & την επιχείρηση της Mac είναι μια ακολουθία παραγωγικότητας για τους υπολογιστές της Apple. Αυτό είναι χορηγημένο άδεια για έναν χρήστη για να εγκαταστήσει σε έναν υπολογιστή.

 

Με πάνω από 1 δισεκατομμύριο PC και το τρέχοντας γραφείο Macs, το Microsoft Office είναι η πιό πολύ-εμπιστευμένη και πιό πολύ-χρησιμοποιημένη ακολουθία παραγωγικότητας σε όλο τον κόσμο. Και το γραφείο για τη Mac το 2011 πρόκειται εδώ να σας βοηθήσει να κάνετε περισσότερων με τη Mac σας με όρους σας. Χρησιμοποιήστε το Word για να δημιουργήσετε τα δυναμικά έγγραφα, Excel για να σχηματοποιήσει τα στοιχεία σας γρήγορα, PowerPoint για να βοηθήσει να δεσμεύσει το ακροατήριό σας και να πάρει τις ιδέες σας περαιτέρω, και την προοπτική για να μείνει κοντά στις επαφές και τα ημερολόγιά σας. Και δεδομένου ότι το γραφείο για τη Mac είναι συμβατό με το γραφείο για τα παράθυρα, μπορείτε να εργαστείτε στα έγγραφα με ουσιαστικά καθένα στη Mac ή ένα PC. Είναι ο ευκολότερος τρόπος να δημιουργηθούν, να μοιραστούν, και να προσεγγιστούν τα έγγραφά σας από σχεδόν οπουδήποτε.

 

Περιλαμβάνει τις πλήρεις εκδόσεις:

 • Λέξη 2011 - επεξεργασία κειμένου
 • Excel 2011 - υπολογισμοί με λογιστικό φύλλο (spreadsheet)
 • Προοπτική 2011 - διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίων
 • PowerPoint 2011 - παρουσιάσεις
 • Αγγελιοφόρος για τη Mac 8 - στιγμιαίο μήνυμα

Προδιαγραφές

 • Σκληρό διάστημα Drive: 2.5 ΜΒ με τη μορφή αρχείου HFS+
 • Λειτουργικό σύστημα: Mac OS X10.5.8 ή αργότερα
 • Τύπος επεξεργαστών: Intel
 • RAM: 1 ΜΒ
 • Γραφική παράσταση: 1280x800 ελάχιστο ψήφισμα οθόνης
 • Άλλος: Dvd-ROM η κίνηση, πρόσβαση Διαδικτύου, παράθυρα ζει ταυτότητα
 • Προηγμένος: Συνδετικότητα στην ανταλλαγή 2007 SP1 RU4 της Microsoft ή πιό πρόσφατος, συνδετικότητα στον κεντρικό υπολογιστή 2007 SharePoint ή αργότερα.

Περιγραφή στοιχείων

Κατασκευαστής Microsoft Corporation
Διεύθυνση ιστοχώρου κατασκευαστών το http://www.microsoft.com
Εμπορικό σήμα Microsoft
Όνομα προϊόντων Γραφείο
Προϊόν λογισμικού που υποστηρίζεται Σπίτι και επιχείρηση 2011 της Mac
Γλώσσα που υποστηρίζεται Αγγλικά
Λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζεται Mac OS
Τύπος αδειών Άδεια
Λεπτομέρειες αδειών Medialess
Τύπος προϊόντων Χορήγηση αδειών λογισμικού

 

Στοιχεία επικοινωνίας
isoftware Technology CO.,Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Yulia

Τηλ.:: +8618244912776

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)