isoftware Co. τεχνολογίας, που περιορίζεται

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταλογισμικό αντιιών υπολογιστών

Σε απευθείας σύνδεση lap-top ενεργοποίησης/λογισμικό προστασίας PC για τα παράθυρα 256MB

καλής ποιότητας Παράθυρα 7 υπέρ κλειδί cOem για τις πωλήσεις
αγοράστε την έγκυρη Microsoft Visio που η τυποποιημένη SP1 του 2010 άδεια είναι μεγάλη. Είμαι πολύ ευτυχής με την υποστήριξη και το προϊόν, το οποίο λειτουργεί τέλεια.

—— Joseph Murry

πωλητής εμπιστοσύνης, πολύ καλή υπηρεσία

—— Andrew Martin

εργασμένες κλειδί ευχαριστίες προϊόντων

—— Michael Dunn

Είμαι Online Chat Now

Σε απευθείας σύνδεση lap-top ενεργοποίησης/λογισμικό προστασίας PC για τα παράθυρα 256MB

Κίνα Σε απευθείας σύνδεση lap-top ενεργοποίησης/λογισμικό προστασίας PC για τα παράθυρα 256MB προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Σε απευθείας σύνδεση lap-top ενεργοποίησης/λογισμικό προστασίας PC για τα παράθυρα 256MB

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Norton
Πιστοποίηση: Norton
Αριθμό μοντέλου: ΝΑΚ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
Τιμή: Negotiable
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμη ημέρα
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Dhgate
Δυνατότητα προσφοράς: 5000Pcs ανά μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ενεργοποίηση: 90 ημέρες Τύπος: 1pc
Περιοχή: Γαλλία Πλατφόρμα: PC υπολογιστών
κομμάτι: 32 / 64 μπιτ Γλώσσα: Πολυγλωσσικός
RAM: 256 ΜΒ Σκληρός δίσκος: 300 ΜΒ
Έκδοση: 2012 2014 Αντιπυρική ζώνη: Δύο Way
Υψηλό φως:

internet security software

,

internet antivirus software


Σε απευθείας σύνδεση ενημερωμένες βασικές 90 ημέρες ασφάλειας Norton Διαδίκτυο λογισμικού αντιιών υπολογιστών
 

Έκδοση 2012 (19.x)
 

Απελευθερωμένη (το 19.1.0.28) στις 6 Σεπτεμβρίου 2011, η ασφάλεια το 2012 Norton Διαδίκτυο έφερε τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που περιλαμβάνονται στη νέα απελευθέρωση είναι μεταφορτώνει τη διορατικότητα 2,0, η οποία όχι μόνο ελέγχει τα αρχεία για την ασφάλεια αλλά και τη σταθερότητα ενός δεδομένου αρχείου. Αυτός σημαίνει ότι εάν ένα αρχείο είναι σταθερό στα παράθυρα 7, αλλά ασταθής στα παράθυρα XP, οι χρήστες XP θα ειδοποιηθούν για την αστάθεια του αρχείου.
 

Τα ενισχυμένα εργαλεία αφαίρεσης είναι στενά ενσωματωμένα για τον καλύτερο καθαρισμό των ήδη μολυσμένων συστημάτων. Μόλις προκληθεί, η νέα, ισχυρότερη έκδοση της γόμας δύναμης Norton ξαναξεκινά το σύστημα για να εντοπίσει και να αφαιρέσει το πλαστό αντιιών λογισμικό αντιιών λογισμικού πλαστό και άλλες βαθειά ενσωματωμένες απειλές που είναι ειδάλλως δύσκολο να αφαιρεσθούν. Ένα καινούργιο εργαλείο αποκαλούμενο διοικητικές βοήθειες Norton διαχειρίζεται τους διαφορετικούς υπολογιστές και τις συσκευές που εξοπλίζονται με το λογισμικό Norton από μια ενιαία θέση.
 

Άλλες αλλαγές σε αυτήν την απελευθέρωση περιλαμβάνουν το ΣΌΝΑΡ 4, συμβατότητα χρωμίου Google για τον ασφαλή και ασφαλή Ιστό ταυτότητας και τη δυνατότητα να αποθηκευτούν οι κωδικοί πρόσβασης και οι σημειώσεις στο σύννεφο. Εντούτοις, οι κωδικοί πρόσβασης εγγύησης Agreementdoes αδειών όχι αποθηκεύονται ασφαλώς και δεν παρέχουν καμία θεραπεία εάν ο υπόγειος θάλαμος σύννεφων συμβιβάζεται.
 

Το ενδιάμεσο με τον χρήστη απλοποιείται επίσης με μόνο τρία κουμπιά. Το τρίτο κουμπί ανοίγει πιό προηγμένες και περίπλοκες επιλογές, όπου ο χρήστης είναι σε θέση να διαχειριστεί τις τοποθετήσεις και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων πρόσβασης. Ο μετρητής ΚΜΕ που αφαιρέθηκε από Norton το 2011, κάνει επίσης μια επιστροφή (μόνο στη «προηγμένη οθόνη»).

Συνδυάζοντας το netbook και τη γραμμή υπολογιστών γραφείου, η ασφάλεια Norton Διαδίκτυο ενσωματώνει τη δοσολογία εύρους ζώνης, η οποία ελέγχει τη χρήση κυκλοφορίας του προϊόντος και την παίρνει κάτω στο ελάχιστο εάν είναι απαραίτητο. Αυτό είναι ιδανικό για τα δίκτυα με την περιορισμένη κυκλοφορία. Επίσης, το παράθυρο ενδιάμεσων με τον χρήστη προσαρμόζεται αναλόγως στο μέγεθος της οθόνης υπολογιστή.

Αυτή η έκδοση της ασφάλειας Norton Διαδίκτυο περιλαμβάνει διάφορα αυγά Πάσχας. Η συμπίεση Shift+1, 2, 3 ή 4 θα άλλαζε το θέμα για να προκαθορίσει το υπόβαθρο (ο σαφής Μαύρος), την ακτίνα, ζώα, και floral αντίστοιχα. Επίσης κρατώντας τον έλεγχο + κερδίστε το κλειδί + το ALT πιέζοντας το «κουμπί απόδοσης» για να ενεργοποιήσει το «τρελλό κτύπημα», το οποίο θα κάνει το κεφάλι κτυπήματος παραθύρων πέρα από τα τακούνια. Η επίδραση θα συνεχιζόταν έως ότου κλείνουν το κύριο παράθυρο και ανοίγεται πάλι.
 

Επιπλέον, οι ανιχνεύσεις δεν σχεδιάζονται πλέον μέσω του χρονοπρογραμματιστή στόχου παραθύρων, αλλά μέσω ιδιόκτητου ενός του Symantec, το οποίο εκτελεί τους στόχους ενώ ο υπολογιστής είναι μη απασχόλησης (δηλ., όταν είναι ο χρήστης μακρυά από τον υπολογιστή).


Σταματά τους ιούς, spyware, και τη σε απευθείας σύνδεση κλοπή ταυτότητας. Η ασφάλεια Διαδικτύου Norton παρέχει την προηγμένη προστασία στην κυματωγή, τράπεζα και ψωνίζει on-line χωρίς διακοπή. Τώρα με 5 στρώματα της προστασίας. Εισαγωγή της νέας ασφάλειας Norton Διαδίκτυο. Η προηγμένη προστασία Διαδικτύου και αντιιών για οπουδήποτε εσείς πηγαίνει και τίποτα που κάνετε on-line. Παρέχει τη δυναμική προστασία, έτσι μπορείτε να κάνετε τι που θέλετε on-line, ξέροντας προστατεύεστε. Βελτιωμένη τεχνολογία ΣΌΝΑΡ και ζωντανή παραμονή ελέγχου απειλής 24x7 σφαιρική μπροστά από τις αναδυόμενες απειλές. Το Ultra-fast στρώμα ανίχνευσης Διαδικτύου σταματά τις περισσότερες απειλές προτού να μπορέσουν ακόμη και να φθάσουν στον υπολογιστή σας.
Ο αντιιός Norton χρησιμοποιεί τα αποκλειστικά, κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στρώματα της προστασίας που λειτουργούν μαζί για να εξουδετερώσουν τους ιούς, τους επικίνδυνους ιστοχώρους και τις κοινωνικές απάτες μέσων, έτσι προστατεύεστε από τις σημερινές και αυριανές σε απευθείας σύνδεση απειλές.
 

Κατασκευαστής

Εταιρία Symantec

Αριθμός μερών κατασκευαστών

21297854

Διεύθυνση ιστοχώρου κατασκευαστών

το http://www.symantec.com

Εμπορικό σήμα

Norton

Όνομα προϊόντων

Αντιιός 2014

Τύπος συσκευασίας

Λιανικός

Τύπος προϊόντων

Χορήγηση αδειών λογισμικού

Γλώσσα που υποστηρίζεται

Αγγλικά

Πλατφόρμα που υποστηρίζεται

PC

Τύπος αδειών

Συσκευασία συνδρομής

Τιμολόγηση αδειών

Πρότυπα

Περίοδος επικύρωσης αδειών

1 έτος

Ποσότητα αδειών

1 PC

 

 • Συσκευασία TypeSubscription αδειών

 • Έτος επικύρωσης Period1 αδειών

 • PC αδειών Qty1

 • Άδεια PricingStandard

 • PlatformWindows

Λειτουργικά συστήματα

 • Microsoft Windows 8 και παράθυρα 8 υπέρ (τριανταδυάμπιτος και εξηντατετράμπιτος)

  Πρέπει να συναντήσετε τα ελάχιστα παράθυρα 8 απαιτήσεις λειτουργικών συστημάτων.

 • Microsoft Windows 7 (τριανταδυάμπιτοι και εξηντατετράμπιτοι) εκκινητής/σπίτι βασικοί/εγχώριοι ασφάλιστρο/επαγγελματίας/τελευταίος

  Πρέπει να συναντήσετε τα ελάχιστα παράθυρα 7 απαιτήσεις λειτουργικών συστημάτων.

 • Vista του Microsoft Windows (τριανταδυάμπιτοι και εξηντατετράμπιτοι) εκκινητής/σπίτι βασικοί/εγχώριοι ασφάλιστρο/επαγγελματίας/τελευταίος με το Service Pack 1 και αργότερα

  Πρέπει να καλύψετε τις ελάχιστες Vista παραθύρων απαιτήσεις λειτουργικών συστημάτων.

 • Έκδοση παραθύρων XP (τριανταδυάμπιτο) Home/XP Professional/XP Media Center με το Service Pack 2 και αργότερα


Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
 

 • Ασφαλής Ιστός Norton: Φιλενεργά σας προστατεύει ενώ κάνετε σερφ τον Ιστό με να προειδοποιήσετε σας για και τους επισφαλείς και πλαστούς ιστοχώρους φραξίματος δεξιά στα αποτελέσματα αναζήτησής σας. (Mac OS® Χ 10,7 μόνο)

 • Τεχνολογία Antiphishing: Ψευδείς phishing ιστοχώροι φραγμών που δημιουργούνται για να κλέψουν την ταυτότητά σας και τα χρήματά σας.

 • Έξυπνη διπλής κατεύθυνσης αντιπυρική ζώνη: Αποτρέπει τα cybercriminals από τη χάραξη στο Mac® σας, κλοπή της προσωπικής πληροφορίας σας και της ρύπανσης με την ουσία σας.

 • Συνειδητοποίηση θέσης: Σας αφήνει να ρυθμίσετε το επίπεδο προστασίας σας ανάλογα με όπου χρησιμοποιείτε το Mac® σας (στο σπίτι, το γραφείο, η τοπική καφετερία, στο δρόμο).

 • Προστασία ευπάθειας: Ενημερώνει καθημερινά για να σταματήσει τα cybercriminals από τη χρησιμοποίηση των ευπαθειών στις εφαρμογές και άλλο λογισμικό για να γλιστρήσει τις απειλές επάνω στον υπολογιστή σας.

 • Προστασία αντιιών: Προστατεύει το Mac® σας, iPhoto® εικόνες, iTunes® μέσα, iMovie® προγράμματα και όλη η σημαντική ουσία σας από τους ιούς, spyware και άλλες απειλές χωρίς επιβράδυνση του υπολογιστή σας.

 • Εμπιστευτική φρουρά αρχείων: Ο κωδικός πρόσβασης προστατεύει την ουσία σας για να την κρατήσει χρηματοκιβώτιο από να ανοίξει τα μάτια.

 • Καθημερινές αναπροσαρμογές προστασίας: Τρεξίματα στο υπόβαθρο για να προστατεύσει το σας mac®-και σας ουσία-από τις νέες, πρόσφατος-σπάζοντας απειλές.

 • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στιγμιαίο μήνυμα που ελέγχουν: Ανιχνεύσεις MobileMe®, iChat® και άλλο IMS για τις ύποπτες συνδέσεις και άλλα τεχνάσματα που χρησιμοποιούνται για να κλέψουν την ταυτότητά σας και τα hard-earned χρήματά σας.

 • ΕΛΕΥΘΕΡΗ υποστήριξη 24x7: Το Symantec παρέχει το ελεύθερες 24/7 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τη συνομιλία και τηλεφωνική την υποστήριξη για μια περίοδο ενός έτους από το αρχικό προϊόν installation.*

 • Επιλογές προστασίας για τη Mac OS Χ 10,4 έως 10,7: Περιλαμβάνει και την δύο ασφάλεια 5 Norton™ Διαδίκτυο Mac® (για τη Mac OS® Χ v10.7)

 

Στοιχεία επικοινωνίας
isoftware Technology CO.,Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Frank

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)