isoftware Co. τεχνολογίας, που περιορίζεται

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚλειδί προϊόντων γραφείων 2016 επαγγελματικό

Ο Ιστός μεταφορτώνει τον ελεύθερο γνήσιο βασικό κώδικα προϊόντων του Microsoft Office το 2016 υπέρ

καλής ποιότητας Παράθυρα 7 υπέρ κλειδί cOem για τις πωλήσεις
αγοράστε την έγκυρη Microsoft Visio που η τυποποιημένη SP1 του 2010 άδεια είναι μεγάλη. Είμαι πολύ ευτυχής με την υποστήριξη και το προϊόν, το οποίο λειτουργεί τέλεια.

—— Joseph Murry

πωλητής εμπιστοσύνης, πολύ καλή υπηρεσία

—— Andrew Martin

εργασμένες κλειδί ευχαριστίες προϊόντων

—— Michael Dunn

Είμαι Online Chat Now

Ο Ιστός μεταφορτώνει τον ελεύθερο γνήσιο βασικό κώδικα προϊόντων του Microsoft Office το 2016 υπέρ

Κίνα Ο Ιστός μεταφορτώνει τον ελεύθερο γνήσιο βασικό κώδικα προϊόντων του Microsoft Office το 2016 υπέρ προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ο Ιστός μεταφορτώνει τον ελεύθερο γνήσιο βασικό κώδικα προϊόντων του Microsoft Office το 2016 υπέρ

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: γραφείο 2016 HS

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10pcs
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Βασικός κώδικας
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμη ημέρα
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram.dhgate
Δυνατότητα προσφοράς: 5000Pcs ανά μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος: Λιανικό FPP όνομα: Πρότυπα του Microsoft Office 2016
Συσκευή: Υπολογιστής PC Media: 3.0 USB
Γραφική παράσταση: DirectX10 Συσκευή εισαγωγής: Προσιτός
Υψηλό φως:

microsoft 2016 product key

,

2016 microsoft office product key

Ο Ιστός μεταφορτώνει τον ελεύθερο γνήσιο βασικό κώδικα προϊόντων του Microsoft Office το 2016 υπέρ
 

Η Microsoft έκανε τις ογκώδεις αλλαγές στο γραφείο το 2016 για τα παράθυρα αλλά έχει κρύψει τις περισσότερες από τις αλλαγές κάτω από μια επιφάνεια reassuringly εξοικειωμένος-κοιτάγματος. Με τη νέα έκδοση, η πιό πολύ-ισχυρή και ευρέως χρησιμοποιημένη γραφείων εφαρμογής ακολουθία του κόσμου αφήνει το σε απευθείας σύνδεση και desktop-βασισμένο ανταγωνισμό της ακόμα περαιτέρω στη σκόνη, ειδικά στα κατάλληλα και βαθειά ενσωματωμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα συνεργασίας της.


Γενικές πληροφορίες
 

Γλώσσα που υποστηρίζεται

Όλες οι γλώσσες

Πλατφόρμα που υποστηρίζεται

PC

Λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζεται

Παράθυρα

Τύπος αδειών

Retail/FPP

Τιμολόγηση αδειών

Μη εμπορικός

Ποσότητα αδειών

1PC/NEW


Ο Ιστός μεταφορτώνει τον ελεύθερο γνήσιο βασικό κώδικα προϊόντων του Microsoft Office το 2016 υπέρ

Τι είναι γραφείο το 2016;
 

Η πιό πρόσφατη αναπροσαρμογή της Microsoft στο λογισμικό παραγωγικότητας γραφείων της δεν είναι στην επιφάνεια ριζική μια γενική, με τον μεγαλύτερο μέρος του πυρήνα της apps συμπεριλαμβανομένων λίγων θεμελιωδών αλλαγών. Αντ' αυτού, σαν τα παράθυρα 10, η εστίαση είναι στον καθαρισμό της εμπειρίας, τη διανομή των εγγράφων και τη σύνδεση των PC, της ταμπλέτας και των τηλεφώνων για μια πιό συνεκτική εμπειρία.
 

Το πιό προεξέχον χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι συνολικά μια ώθηση προς τη διανομή εγγράφων και τη συλλογική εργασία, με το Word που παίρνει τελικά τη σε πραγματικό χρόνο συνεργασία. Υπάρχουν επίσης διάφορες σημαντικότερες αλλαγές στο Excel και προοπτική συν μερικά καινούργια εργαλεία – ταλαντευθείτε και ερευνήστε.

Γραφείο 2016 Word πραγματικό - χρόνος
 

Γραφείο 2016 – η συνεργασία είναι το όνομα του παιχνιδιού
 

Η μεγαλύτερη έμφαση του γραφείου το 2016 είναι στη διανομή, και με το νέο κουμπί διανομής και μέσω των ενσωματωμένων εργαλείων συνεργασίας. Η συλλογική εργασία είναι διαθέσιμη μέσω του γραφείου για λίγο αλλά μόνο μέσω ενός βασικών ολόκληρος-εγγράφου εκτός από και ενός συστήματος μεριδίου. Με το 2016, εν τούτοις, η Microsoft κινείται προς τη σε πραγματικό χρόνο συνεργασία όπου οι πολλαπλάσιοι χρήστες μπορούν να εκδώσουν ένα έγγραφο συγχρόνως, ακριβώς όπως στα έγγραφα Google.
 

Για τώρα, εν τούτοις, η εργασία είναι μακριά από πλήρη. Η κατάλληλη σε πραγματικό χρόνο συνεργασία είναι μόνο διαθέσιμη στο Word μέχρι στιγμής, με το Excel και το PowerPoint – τα δύο άλλα προγράμματα που θα ωφελούνταν τα περισσότερα από τη συνεργασία – ακόμα να πάρει το χαρακτηριστικό γνώρισμα. Ουσιαστικά λειτουργεί ακριβώς όπως σε Google Apps, με τους χρήστες ικανούς να δουν ποιος είναι στο έγγραφο και τι λειτουργούν. Οι χρήστες είναι επίσης ικανοί να διαχειριστούν ποιος μπορεί να εκδώσει τι και μπορείτε να κάνετε τα πράγματα όπως την κλειδαριά μια παράγραφος ενώ την εκδίδετε.
 

Είναι ένα μεγάλο χαρακτηριστικό γνώρισμα που εξετάζεται κατά ένα μεγάλο μέρος καλά. Εντούτοις, από την ίδια την φύση του γραφείου, δεν μπορείτε να εγγυηθείτε ότι κάθε χρήστης γραφείων που να θελήσει να έχει πρόσβαση στο έγγραφο έχει την ίδια έκδοση του γραφείου – για παράδειγμα, εάν συνεργάζεστε μεταξύ των διαφορετικών επιχειρήσεων ή με τους ανεξάρτητους εργαζομένους. Ως τέτοια η συλλογική εργασία μπορεί να χωριστεί και μεταβλητός.
 

Αντίθετα, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα συνεργάσιμο έγγραφο στα έγγραφα Google ξέρετε ότι ο καθένας που έχει πρόσβαση αυτό θα είναι σε θέση να εργαστεί σε το με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
 

Ως εκ τούτου, η Microsoft έχει σκεφτεί έναν τρόπο γύρω από αυτό. Εάν στείλετε μια σύνδεση με το έγγραφό σας σε κάποιο που δεν έχει το γραφείο το 2016 αυτό θα ανοίξει στην έκδοση Ιστού του γραφείου και θα επιτρέψει σε τους για να συνεργαστεί μέσω εκείνης της διεπαφής. Η διεπαφή Ιστού δεν είναι δεδομένου ότι ισχυρός αλλά είναι συνεπής και είναι πιθανό να αρκέσει για το είδος της έκδοσης της εργασίας που απαιτείται κατά τη σε πραγματικό χρόνο συνεργασία.
 

Οι τρόποι να έρθουν σε επαφή με ποιοι συνεργάζεστε με είναι επίσης ενσωματωμένοι στο χαρακτηριστικό γνώρισμα διανομής της κύριας ακολουθίας, που καθιστά το εύκολο να βάλουν φωτιά γρήγορα επάνω σε μια συνομιλία Skype για να συζητήσουν τι κάνετε.
 

Το γενικό αποτέλεσμα είναι αυτό είναι πολύ ευκολότερο να εργαστεί με άλλα στο γραφείο το 2016. Εντούτοις, έως ότου παίρνουν το Excel και το PowerPoint το ίδιο επίπεδο συλλογικής εργασίας, άλλα εργαλεία γραφείων θα συνεχίσουν πιθανώς να είναι ο de facto τρόπος για τους πολλαπλάσιους ανθρώπους όχι μέσα σε μια ενιαία δομή γραφείων να εργαστούν μαζί στις λέξεις, τα στοιχεία και τις παρουσιάσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας
isoftware Technology CO.,Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Frank

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)